Het adres voor bijbelgetrouwe, geïnspireerde cursussen

Het adres voor bijbelgetrouwe, geïnspireerde cursussen

Azusa is en blijft het adres voor bijbelgetrouwe, geïnspireerde cursussen. Azusa Services heeft een rijke historie als het om opleidingen gaat. Meer dan 40 jaar geleden (in 1967) begon Azusa als Centrale Pinkster-Bijbelschool (CPB). Van de laatste decennia is Azusa vooral bekend van de kadercursussen.

Gevarieerd aanbod
Azusa Services zet die traditie voort met een gevarieerd aanbod van bijbelgetrouwe, geïnspireerde cursussen. Dat kan met ondersteuning vanuit uw gemeente, maar ook via moderne digitale media. 

Nieuwe opleidingen
Azusa Services ontwikkelt nieuwe opleidingen voor de eigen achterban. Deze bestaat in de eerste plaats uit gemeenten die lid zijn van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE). In ruimere zin zijn het alle gemeenten (en personen) die zich rekenen tot de evangelische beweging in Nederland.

Contact
Wilt u namens uw gemeente meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Azusa Services? Bezoek regelmatig deze website en vraag onze nieuwsbrief aan. Als u het werk van Azusa Services wilt steunen, kunt u vriend van Azusa worden.